Ontspanningsmassage lichaam

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

Om in de relaxmodus te komen, begin ik altijd met een hoofdmassage, gezichtsmassage, nek en schouders. Afhankelijk van de geboekte tijd komen ook armen en benen aan bod. Alle massages zijn bij Ownah altijd op maat. Daarbij voel ik met name waar extra aandacht nodig is, zodat we het maximale uit een massage halen. Als je eenmaal op je buik ligt, dan krijg je een diepe en helende massage van je gehele rug. De doorbloeding komt weer op gang. Het is belangrijk goed te drinken na een massage om zo afvalstoffen kwijt te raken. 

De ontspanningsmassage voor het lichaam is te boeken voor 30 of 60 minuten. Dit is incl omkleedtijd en eventuele vervolgafspraak maken. 

Om een afspraak te maken, kan je hier in de online agenda van Treatwell zelf boeken of neem even contact op voor de mogelijkheden. 

© 2018 - 2024 Ownah | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel