Massage

 

Massage bij Ownah

 Ben je toe aan ontspanning? Zit je nek, je rug en schouders helemaal vast? Hoofdpijn of een vol hoofd? Neem dan even de tijd voor jezelf en boek een ontspannende massage. 

Bij Ownah heb je keuze uit diverse massages. Je kan ook in tijd kiezen tussen 30, 60 of 75 minuten. De tarieven voor alle behandelingen kan je hier vinden. Wil je meer informatie over de aangeboden massages, kijk dan hieronder op de pagina's of neem vrijblijven contact op. 

 

De massages die ik geef zijn altijd persoonlijk en op maat. Dat houdt in dat ik kijk en voel waar je lichaam het meeste aandacht nodig heeft en vast zit. Ook kan je natuurlijk aangeven welke gebieden je de meeste spanning voelt. Geen massage is bij mij hetzelfde, omdat deze volledig afgestemd is op jou. 

De techniek die ik gebruik voor je onderrug, wervelkolom, schouderbladen en nek hebben een dusdanig ontspannend diepgaand effect op je spieren en huid. Een echt cadeautje dus. 

Wil je dit ervaren en ben je toe aan ontspanning? Boek nu hier een afspraak! 

** Let op, annuleren of verzetten van een afspraak kan tot 48 uur van te voren!!

Wil je een specifiek onderdeel van je lichaam gemasseerd hebben, bijvoorbeeld alleen je rug of benen? Neem dan een kijkje hieronder naar de verschillende massages die aangeboden worden. 

** Bij Ownah wordt onder geen enkele beding erotische of seksuele handelingen verricht en dit wordt ook niet toegestaan

 

© 2018 - 2024 Ownah | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel