Verzenden en betalen

Verzendkosten

De verzendkosten bij Ownah binnen NL zijn standaard voor brievenbuspakjes €4,50 en dat is inclusief verpakkings- en administratiekosten. Omdat het om waardevolle edelstenen gaat, vind ik het belangrijk dat een pakje net zo waardevol wordt behandeld en goed aankomt. Op deze manier kunnen we beiden het pakje volgen.

Voor grotere stenen die niet in de brievenbus passen en brievenbuspakketjes boven de 2kg is het standaard tarief €7,25 inclusief verpakkings- en administratiekosten.

Vanaf €75 zijn de verzendkosten gratis binnen NL.

Brievenbuspost                    Nederland              

0 tot 2kg                                €4,50  (inclusief track&trace)

Pakketpost                           Nederland              

Pakketten                               €7,25  (inclusief track&trace)     

Levertijd

Alle bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt en verzonden, met uitzondering van weekend-en feestdagen. Brievenbuspost en pakketpost gaan via PostNL heeft een levertijd van 1 a 2 dagen werkdagen (m.u.v. feestdagen) Ownah heeft geen invloed op eventuele vertragingen tijdens de bezorging. Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Verzending

We verpakken alle bestellingen zorgvuldig in om beschadigingen te voorkomen. Mocht er toch iets beschadigd zijn, neem dan contact met ons op.

Betalen

Je kunt je bestelling betalen via IDEAL of vooraf overmaken via de bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via IDEAL.

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 Ownah | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel