Kinderwens, zwangerschap en voetreflexologie

Kinderwens & voetreflexologie

Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om met infertiliteit om te gaan. Poging na poging, een aanslag op je lichaam en geest door stress, verlies in vertrouwen van je lichaam, hormonen die alle kanten op schieten. Het is slopend voor zowel jou als je partner. Ik noemde het altijd een achtbaan, want na elke teleurstelling en dieptepunt moet je jezelf al snel bij elkaar rapen voor de volgende poging.  

Waarom kan voetreflexologie hierbij helpen? Omdat een voetreflexbehandeling kan zorgen voor een betere balans in je lichaam, het geeft ontspanning in een stressvolle tijd en de reflexpunten die in verbinding staan met de organen en hormoonstelsel krijgen een impuls. Het kan ondersteunend werken in dit moeilijke proces. En ik hoop als geen ander dat ook jullie het geluk gegund is. 

Zwangerschap & voetreflexologie

Waar sommige vrouwen fluitend door een zwangerschap gaan, zijn er ook veel die last hebben van ongemakken. Dikke enkels, pijn in de rug, last van de hormonen en zo nog tal van kwaaltjes op te noemen.

Hoe fijn is het om dan even te kunnen ontspannen? Weer rust te krijgen in je hoofd, weer een goede doorbloeding van je benen en voeten en minder vocht door het lymfesysteem een impuls te geven!

Ook wanneer een bevalling niet op gang wil komen of als je kindje in een stuit ligt kan een voetreflex hierbij ondersteunen. 

Wil jij ook even ontspannen op een comfortabele manier in je zwangerschap? Boek dan hier een afspraak bij Ownah, ook eventueel te combineren met een zwangerschapsmassage

Baby's & kinderen

Heeft je kindje veel last van onrust, huilbuien en prikkels. Door een voetreflex massage voor baby's en kinderen kunnen ze weer tot rust komen. Tegen een gereduceerd tarief ben je van harte welkom om met je kindje langs te komen. Ik maak gebruik van essentiële olie waardoor ze tot rust komen. Daarnaast vertel ik jou als ouder graag een paar reflexpunten waardoor je je kindje thuis ook kan ondersteunen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Sorteer op
© 2018 - 2024 Ownah | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel