Team Ownah

Wie is Ownah? 

Ownah is de naam die ik 10 jaar geleden verzon voor mijn praktijk. Ownah betekent eenheid en zo sta ik ook eigenlijk in het leven. Mijn naam is Krista Boot-Perbal en Ownah is mijn passie en de yin van mijn yang. 

Ownah is ontstaan vanuit een heftige burn-out. Door aan de slag te gaan met de problemen waar ik tegenaan liep, ook op energetisch vlak, ontstond een passie voor energiewerk, voetreflexologie en edelstenen. Creatief ben ik altijd al geweest. Ik hou van handwerk en zelf lekker freubelen. Daar kunnen soms de prachtigste dingen uit voort komen. Het geeft ontspanning en het maakt me blij als ik iemand ontspannen of blij de deur uit zie lopen. Genieten met een grote G. 

Zoals ik al schreef is Ownah de yin van mijn yang. Naast Ownah werk ik nog parttime in het Amsterdam UMC als kwaliteitsfunctionaris. Een pittige maar vooral ook leuke uitdaging op hersenwerk zoals ik het altijd noem. En zo houdt Ownah mij in evenwicht tussen ratio en gevoel. 

Ik zou dit niet zonder mijn lieve man Bas, onze dochter Emmalynn, mijn lieve vader Ton en de vele vrienden/vriendinnen die helpen kunnen doen. Zij zijn mijn steun en toeverlaat.

Wist je dat mijn vader prachtige edelstenen zelf kan slijpen in zijn schuurtje? Hij maakt voor mij prachtige hangers. Elk jaar gaan we samen inkopen en op zoek naar mooie stukken. 

© 2018 - 2024 Ownah | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel