Ontspanningsmassage

 

Ontspanningsmassage met de essentiële oliën van dôTerra. 

 Ben je toe aan ontspanning? Zit je nek, je rug en schouders helemaal vast? Hoofdpijn of een vol   hoofd? Neem dan even de tijd voor jezelf en boek een ontspannende massage. 

Je kan kiezen tussen 30 of 60 minuten (resp. €27,50/52,50)

 

Om in de relaxmodus te komen, begin ik altijd met een hoofdmassage, gezichtsmassage, nek en schouders. Afhankelijk van de geboekte tijd komen ook armen en benen aan bod. Als je eenmaal op je buik ligt, gebruik ik de essentiële oliën van dôTerra. Beginnend met ontspannende en aardende oliën en aanvullend oliën voor het immuunsysteem en oliën met een energiegevend effect. 

De massages die ik geef zijn altijd persoonlijk en op maat. Dat houdt in dat ik kijk en voel waar je lichaam het meeste aandacht nodig heeft en vast zit. Ook kan je natuurlijk aangeven welke gebieden je de meeste spanning voelt. Geen massage is bij mij hetzelfde, omdat deze volledig afgestemd is op jou. 

De techniek die ik gebruik voor je onderrug, wervelkolom, schouderbladen en nek hebben een dusdanig ontspannend diepgaand effect op je spieren en huid. Een echt cadeautje dus. 

Wil je dit ervaren en ben je toe aan ontspanning? Boek nu hier een afspraak!

Wil je een specifiek onderdeel van je lichaam gemasseerd hebben, bijvoorbeeld alleen je rug of benen? Neem dan een kijkje hieronder naar de verschillende massages die aangeboden worden. 

© 2018 - 2022 Ownah | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel